Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-09@15:02:26 GMT

پیشرفت قابلیت‌های سامانه سنهاب در بیمه مرکزی

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۳۶۷۹۳

پیشرفت قابلیت‌های سامانه سنهاب در بیمه مرکزی

رئیس کل بیمه مرکزی در بازدید نوروزی از واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات، بهره گیری از it را در اولویت توسعه صنعت بیمه دانست.

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، عبدالناصر همتی در بازدید از واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی، بر اهمیت IT در صنعت بیمه به ویژه کنترل و نظارت عملیات شرکت های بیمه، روند صدور و پرداخت خسارت و نیز کنترل توانگری شرکت ها و فعالیت مجموعه شبکه فروش تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدید، مسئولان فناوری اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی از نحوه پیشرفت سامانه سنهاب و قابلیت های آن، به ویژه تکمیل عملیات صدور صورتحساب عملیات بیمه اتکایی قانونی و ارسال برخط اطلاعات رشته شخص ثالث گزارشی ارائه کردند.

همتی ابراز امیدواری کرد با همکاری نیروی انتظامی شاهد امکان استفاده مجدد از سامانه نیروی انتظامی برای استعلامات ضروری بیمه خودرو باشیم.

وی از شرکت های بیمه خواست با توجه ویژه به حوزه IT آن را در راس برنامه های توسعه ای خود قرار دهند.

بیمه گذاران می‌توانند از طریق سامانه سنهاب، اعتبار بیمه نامه خود را استعلام کنند.

سامانه نظارت و هدایت الکترونیکی بیمه (سنهاب)، ابتدا به عنوان سیستمی برای بهبود وضعیت آمار و اطلاعات شرکت‌های بیمه و سهولت دسترسی اطلاعات عملکردی صنعت برای ارائه به دستگاه های نظارتی و وزارت امور اقتصادی و دارایی طراحی شد.

پس از اجرایی شدن و شناخت ظرفیت‌های آن، هدف بزرگتر و جامع‌تری برای این سامانه در نظر گرفته شد. وظیفه این سامانه تجمیع اطلاعات و فراهم آوردن امکان نظارت و هدایت شرکت‌های بیمه و این صنعت است.


سامانه سنهاب در ابتدا برای کنترل عملیات بیمه اجباری شکل گرفت اما به تدریج برای نظارت آنلاین بر عملکرد شرکت های بیمه و شبکه فروش صنعت بیمه مورد بهره برداری قرار گرفت.

سامانه سنهاب یکی از حلقه های مهم تحقق دولت الکترونیک و نظارت بر فعالیت های اقتصادی به منظور شفاف سازی محیط کسب و کار به شمار می رود. ضمن ان که این سامانه واطلاعاتی که بر روی ان دراختیار مردم و مدیران عامل شرکت های بیمه ای قرار می دهد باعث انتخاب درست و ایجاد محیطی منطقی برای رقابت و ارایه خدمات بهتر و بیشتر را در بخش صنعت بیمه فراهم می کند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۶۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست امام جمعه قم از وزیر ارتباطات درباره فضای مجازی

آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری ساعاتی قبل در دیدار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به پیشرفت‌های صورت گرفته در حوزه شبکه ملی اطلاعات اظهار داشت: با توجه به تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – نسبت به شبکه ملی اطلاعات، خوشبختانه در مدت زمانی محدود در این دولت، یک حرکت پرشتابی راجع به شبکه ملی اطلاعات و سایر حوزه‌های مورد نیاز کشور صورت گرفت.

آیه «وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّهٍ» تنها در حوزه نظامی نیست

به گزارش ایلنا، وی آیه «وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّهٍ» را شامل تمامی حوزه‌های مورد نیاز اعم از نظامی و غیر نظامی دانست و بیان داشت: دنیای امروز هر لحظه در حال تحول است و اگر عقب بمانیم دیگران منتظر ما نخواهند نشست. از سوی دیگر متأسفانه دشمنانی داریم که هر جا بتوانند ضربه‌ای بزنند کوتاهی نمی‌کنند.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر لزوم مرجعیت ایران در حوزه اطلاعات و ارتباطات، خطاب به مسئولین این حوزه ابراز داشت: کار‌های شما در حال حاضر بیشتر برای تأمین نیاز‌های داخلی است؛ اما در گام بعدی باید مرجعی بشوید برای تأمین نیاز دیگر کشورها. کما اینکه در حوزه تجهیزات نظامی به این جایگاه رسیده‌ایم – آن هم در شرایط سخت تحریم – این چیزی جز جنگ اراده‌ها نیست و در جنگ اراده‌ها مؤمنان پیروز هستند چرا که خداوند می‌فرماید «إِنَّ ٱلَّذِینَ قَالُواْ رَبُّنَا ٱللَّهُ ثُمَّ ٱستَقَامُواْ تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ ٱلمَلَـئِکَهُ أَلَّا تَخَافُواْ وَلَا تَحزَنُواْ.»

وی با اشاره به اهمیت پیشرفت علمی در حوزه فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: تمام آنچه به ظاهر نشدنی جلوه می‌کند با استفاده از نخبگان داخلی امکان پذیر است. امیدواریم روزی فرا برسد که مرجع علمی بشویم و زبان فارسی ما در مراودات علمی به عنوان معیار قرار گیرد.

امام جمعه قم افزود: اهداف را بلند در نظر بگیرید، زیرا انسان مؤمن به کم قانع نیست و کار را تا جایی که آرمان‌ها به واقعیت تبدیل شوند دنبال می‌کند.

بحمدلله دارای رهبری هوشمند، مقتدر و آینده نگر هستیم

وی انقلاب اسلامی را باب خیر توصیف کرد و اظهار داشت: بحمد الله دارای رهبری هوشمند، مقتدر و آینده نگر هستیم که در زمینه‌های مختلف صاحب نظر است و وقتی اقشار مختلف از هنرمند تا صنعت گر با او دیدار می‌کنند متوجه اشراف ایشان در مسائل راجع به خود می‌شوند.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اهمیت مدیریت فضای مجازی تصریح کرد: نمی‌توانیم درب‌ها را به روی خود ببندیم، اما باید کلید این درب‌ها در اختیار ما باشد. اگر به موقع وارد عرصه نشویم، عملاً حکمرانی فضای مجازی به دست دشمنان خواهد بود.

مشکلات اقتصادی مانع دیده شدن پیشرفت‌ها

وی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در دولت سیزدهم ابراز داشت: در این کشور کار‌های زیادی انجام می‌شود؛ لکن گاهی مشکلات اقتصادی بر این خدمات و فعالیت‌ها سایه می‌اندازد.

در ابتدای این دیدار، عیسی زارع پور گزارشی از پیشرفت‌های حاصل شده در عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه کرد و گفت: متأسفانه شبکه ملی اطلاعات که از حوزه‌های راهبردی کشور است، در یک دهه گذشته علی رغم تمامی زحماتی که کشیده شده، به عنوان اولویت اول مطرح نبوده است.

وی ادامه داد: شبکه ملی اطلاعات در ابتدای دولت و در حدود یک دهه فعالیت گذشته، حدود ۲۰ درصد پیشرفت داشت، اما اکنون با گذشت تنها دو سال و نیم از عمر دولت سیزدهم، به حدود ۶۰ درصد رسیده است و اکنون تمرکز ما بر روز افزایش کیفیت و بومی سازی تجهیزات است.

رشد چشمگیر کاربران شبکه‌های اجتماعی داخلی

وزیر ارتباطات با اشاره به رشد چشمگیر کاربران شبکه‌های اجتماعی داخلی اظهار داشت: به عنوان نمونه پیام رسان ایتا در ابتدای دولت حدود ۲ و نیم میلیون کاربر فعال ماهانه داشت؛ اما امروز حدود ۳۰ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد و ترافیک آن نیز بیش از ۲۰ برابر رشد داشته است.

در حوزه فضایی معادل ۱۲ سال قبل فعالیت داشته‌ایم

زارع پور از پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه فیبر نوری منازل تا پایان سال جاری خبر داد و ادامه داد: حوزه فضایی که در دهه گذشته با کمترین قدرت پیگیری می‌شد، در این دولت احیا شد و از ابتدای دولت تا کنون ۱۲ پرتاب انجام شده که معادل ۱۲ سال قبل از آن است.

دولت هوشمند و تلاش برای الکترونیکی سازی تمامی خدمات دولت از دیگر سر فصل‌های گزارش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این دیدار بود.

دیگر خبرها

  • درخواست امام جمعه قم از وزیر ارتباطات درباره فضای مجازی
  • اسماعیلی: تولید سالانه کاغذ را به ۱۳۰ هزار تُن می رسانیم/پیشرفت های صنعت چاپ با همکاری شرکت های دانش بنیان
  • بیمه هاما به خانواده صنعت بیمه پیوست
  • تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود
  • پیشرفت شبکه ملی اطلاعات به ۶۰ درصد رسید
  • راه اندازی بزرگ‌ترین هنرستان جوار صنعت کشور در مرکزی
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد (پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟